Νέα αναβάθμιση συστήματος φιλτραρίσματος νερού πισίνας

Αναβάθμιση συστήματος φιλτραρίσματος νερού

To «Γοργόνες και Μάγκες» ξαναχτυπά! Ενόψη της άνοιξης και του καλοκαιριού υλοποιήσαμε νέα αναβάθμιση

του συστήματος φιλτραρίσματος του νερού της πισίνας μας! Επειδή χάρη στη δική σας αγάπη και εμπιστοσύνη η οικογένεια του «Γοργόνες και Μάγκες» συνεχώς αυξάνεται και παρά το γεγονός ότι οι μικροβιολογικές αναλύσεις ήταν πάντα άριστες, προχωρήσαμε στην αναβάθμιση του συστήματος ανακυκλοφορίας και διήθησης του νερού με την προσθήκη επιπλέον μηχανολογικού εξοπλισμού. Στο εξής το νερό της πισίνας μας θα ανανεώνεται πλήρως κάθε μιάμιση ώρα! Αξίζει να σημειωθεί ότι η νομοθεσία προβλέπει την πλήρη ανανέωση του κάθε 4 ώρες και σε ειδικές περιπτώσεις 6 ώρες (ΔΥΓ2/80825/05 (ΦΕΚ 120/2.2.06) «Τροποποίηση της υπ' αριθμ. Γ1/443/73 (ΦΕΚ 87Β) Υγ. Διάταξης, όπως τροποποιήθηκε με την υπ’ αριθμ. Γ4/1150/76 (ΦΕΚ 937 Β) όμοια περί λειτουργίας κολυμβητικών δεξαμενών).

Η βελτίωση αυτή κρίθηκε σκόπιμη γιατί αντιλαμβανόμαστε πλήρως, τις ξεχωριστές ανάγκες και ιδιαιτερότητες που έχει η ευαίσθητη επιδερμίδα της ηλικιακής ομάδας στην οποία απευθύνεται η πισίνα μας. Όπως για παράδειγμα την αυξημένη χρήση από ενυδατικές, αντιηλιακές και άλλες κρέμες που επιβαρύνουν το νερό και σε συνδυασμό με την υψηλή (33 βαθμούς Κελσίου) θερμοκρασία δυσχαιρένουν τη διαδικασία καθαρισμού.

Σας ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά που μας εμπιστεύεστε ότι πολυτιμότερο έχετε και σας υποσχόμαστε ότι δε θα σταματήσουμε να ανησυχούμε, να επαγρυπνούμε και να βελτιωνόμαστε με ό,τι καλύτερο μας παρέχει η τεχνολογία για το καλό των παιδιών μας!