Εδώ θα μάθει το μωρό σου να κολυμπά σαν δελφίνι

NouPou Portal

Διαβάστε όλο το αναλυτικό άρθρο που φιλοξενεί το www.nou-pou.gr, «το site που αγαπάει και ζει (σ)τα νότια προάστια» για το «Γοργόνες και Μάγκες».

Στις σύγχρονης αισθητικής σελίδες του, περιλαμβάνονται κείμενα που αναφέρονται σε ένα ευρύτατο σύνολο θεμάτων, όπως φαγητό, διασκέδαση, νύχτα αλλά και δραστηριότητες, αθλητισμός, παιδί κλπ! Ή όπως οι ίδιοι συστήνονται «Τα καλύτερα σημεία για φαγητό, διασκέδαση, καφέ, αλλά και όλα τα πρόσωπα, τα πράγματα και οι καταστάσεις που πρέπει να ξέρεις για τα #noupou»

Έτσι, τα κατορθώματα των καταπληκτικών μας μωρών, τα παιχνίδια τους και η ταχύτατη πρόοδός τους δε θα μπορούσαν να τους αφήσουν ασυγκίνητους. Μάλιστα, το άρθρο του κου Κώστα Τζούνα αποκτά ιδιαίτερη βαρύτητα καθώς και ο ίδιος συμμετείχε κατά το παρελθόν στα μαθήματά μας με τη γλυκύτατη κορούλα του. Επομένως έχει προσωπική άποψη για το περιβάλλον, την ποιότητα της παροχής των υπηρεσιών και το οικογενειακό κλίμα που προσπαθούμε να υπάρχει στο χώρο μας.

Άλλωστε κατά το παρελθόν είχε ξαναμοιραστεί με τους φίλους του site τον ενθουσιασμό του για την εμπειρία της βρεφικής κολύμβησης στο «Γοργόνες και Μάγκες», με το κείμενο : {a-cl style="4" link="http://www.nou-pou.gr/articles/body-style/peta-brefos-sthn-pisina" target="_blank"}«Πέτα το βρέφος στην πισίνα»{/a-cl}

Εμείς δε μένει παρά να τον ευχαριστήσουμε για την ενδιαφέρον του και την εκτίμηση των προσπαθειών μας. Τέτοιου είδους έμπρακτες εκδηλώσεις αναγνώρισης, αποτελούν για εμάς το ισχυρότερο κίνητρο και την σπουδαιότερη ανταμοιβή!

{button title="NouPou" link="http://www.nou-pou.gr/articles/kids/edw-8a-ma8ei-mwro-soy-na-kolympa-san-delfini" color="btn-primary" target="blank"} {icon-livicon name="notebook" color="#ffffff" colorhover="#ffffff" animate="true" loop="false" iteration="3" duration="" onparent="false" class="iconleft"}Διαβάστε το πλήρες άρθρο {/button} {spacer height="20px"}