Αποχαιρετιστήρια γιορτή

αποχαιρετιστήρια γιορτή

Στο "ΓΟΡΓΟΝΕΣ ΚΑΙ ΜΆΓΚΕΣ", το πρώτο στην Ελλάδα κολυμβητήριο βρεφικής κολύμβησης, δε μας αρέσουν τα πολλά λόγια.

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι ο καλύτερος τρόπος για να διαφημίζουμε τη δουλειά μας και το μοναδικό εκπαιδευτικό μας σύστημα, είναι να αφήνουμε την εικόνα να μιλήσει.

Με αφορμή λοιπόν την αποχαιρετιστήρια γιορτή που διοργανώσαμε για τα παιδάκια που ολοκλήρωσαν τα μαθήματα στο κολυμβητήριό μας, δημοσιεύουμε ένα μικρό βίντεο που δίνει μια ελάχιστη εικόνα των όσων έχουν καταφέρει. Θα θέλαμε να τους το αφιερώσουμε και να τους ευχηθούμε, υγεία, πρόοδο και πολλά χαμόγελα σαν αυτά που μας χάριζαν απλόχερα όλα τα χρόνια που είχαμε την ευλογία να τα έχουμε κοντά μας. Ελπίζουμε ότι το "ΓΟΡΓΟΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΓΚΕΣ" θα αποτελέσει το εφαλτήριο που θα τους οδηγήσει σε μια ζωή κοντά στον αθλητισμό. Μια ζωή με φυσική δραστηριότητα και υγεία τόσο σωματική όσο και ψυχική. Τέλος, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τους αγαπημένους μας γονείς, για την εμπιστοσύνη τους και την άριστη συνεργασία! Έχουμε την πεποίθηση ότι δικαιούνται να αισθάνονται υπερήφανοι, τόσο για τα παιδιά τους, όσο και για τη στήριξη που τους παρείχαν στην πρώτη αθλητική δραστηριότητα της ζωής τους...

{youtube id="PTWzdccSWzg"}

Μπορείτε να απολαύσετε περισσότερα βίντεο baby swimming εδώ ή μπορείτε να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο {icon-fa name="fa-youtube" size="fa-2x" color="color-danger"}.