Προεγγραφές & πρόγραμμα περιόδου 2018 - 2019

Προεγγραφές & πρόγραμμα περιόδου 2018 - 2019

Αγαπημένοι μας φίλοι...

Ενόψει της έναρξης των προεγγραφών για την επόμενη (2018 - 2019) εκπαιδευτική σεζόν του «Γοργόνες και Μάγκες» σας κοινοποιούμε το πρόγραμμα που θα ισχύσει από το Σεπτέμβριο.

Επίσης σας υπενθυμίζουμε τα εξής:

Το σύστημα των προεγγραφών θα «ανοίξει» την Τρίτη 15/5, 9.00 - 15.00 και θα είναι ανοικτό για όλο το διάστημα του καλοκαιριού στα ωράρια λειτουργίας. Μπορείτε να κάνετε την προκράτησή σας στη γραμματεία, τηλεφωνικά ή μέσω email.

Προκειμένου να διευκολυνθείτε σας ενημερώνουμε ότι η διαδικασία προκράτησης είναι η εξής:

{list class="fa-ul"} {listing}{icon-fa name="fa-hand-o-right fa-li" color="color-secondary"}Ρωτήστε τη δασκάλα σας (ή τη γραμματεία για τα νέα μέλη) σε ποιο τμήμα θα ενταχθεί το παιδί τον Σεπτέμβριο.{/listing} {listing}{icon-fa name="fa-hand-o-right fa-li" color="color-secondary"}Επικοινωνήστε με την γραμματεία ώστε να ενημερώσετε για το τμήμα που σας ενδιαφέρει και να ελέγξετε την διαθεσιμότητα.{/listing} {listing}{icon-fa name="fa-hand-o-right fa-li" color="color-secondary"}Η διαδικασία ολοκληρώνεται με την καταβολή 20 ευρώ τα οποία θα αφαιρεθούν από την συνδρομή του Σεπτεμβρίου. Στο τέλος θα λάβετε απόκομμα που θα αναφέρει το τμήμα που επιλέξατε καθώς και το ποσό που καταβάλατε.{/listing} {/list}

Η προκράτηση της θέσης μπορεί να γίνει μόνο για τον πρώτο μήνα της σεζόν 2018-2019 (Σεπτέμβριο) και όχι για επόμενους, καθώς δε θα μπορούμε να ξέρουμε από τώρα τη διαθεσιμότητα τους.

Τα 20 ευρώ της προεγγραφής θα επιστρέφονται εφόσον η θέση ακυρωθεί μέχρι και μία μέρα πριν την έναρξη των μαθημάτων. Σε αντίθετη περίπτωση δεν επιστρέφονται.

Επίσης για να έχει ισχύ η προεγγραφή θα πρέπει να μην υπάρχει οικονομική εκκρεμότητα προηγούμενου μήνα.

Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου.

{button title="Τιμοκατάλογος Interamerican" link="images/news/program-2018-2019.pdf" color="btn-primary" target="_blank"} {icon-livicon name="download" color="#ffffff" colorhover="#ffffff" animate="true" loop="false" iteration="3" duration="" onparent="false" class="iconleft"}Πρόγραμμα {/button} {spacer height="20px"} {alert-to-close style="info"}Επιπλέον, σας υπενθυμίζουμε ότι για το μήνα Ιούλιο, θα ισχύσει όπως κάθε καλοκαίρι η προσφορά μας με την οποία θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε καθημερινά μαθήματα με μια μόνο συνδρομή!!! (ισχύει για συνδρομές με δύο μαθήματα την εβδομάδα).{/alert}

Για όποιαδήποτε επιπλέον διευκρίνηση είμαστε στην διάθεση σας όπως πάντα!

Τηλέφωνο γραμματείας: 2109606786

Σας ευχαριστούμε!