Νέα τηλεοπτική εμφάνιση για τα απίστευτα μωρά του Γοργόνες και Μάγκες!

NaMaSte - Epsilon TV

Αυτή τη φορά στο μεσημεριανό magazino «NAMaSte», με οικοδέσποινα τη Ναταλία Γερμανού η οποία πλαισιώνεται από μια πολύ ενθουσιώδη και νεανική παρέα: Νίκος Γκάνος, Δημήτρης Μηλιόγλου, Έλενα Ασημακοπούλου, Χριστίνα Μουστάκα, Παναγιώτης Ραφαηλίδης, Βασίλης Δρυμούσης

και φέτος θα μας κρατάει συντροφιά κάθε μεσημέρι στις 12:50 για τρεις ώρες.

Καλεσμένοι, παιχνίδια, άστρα, μαγειρική, τραγούδι, ομορφιά/fashion tips, ψυχολογία/ανθρώπινες σχέσεις αλλά και ενδιαφέρουσες καθημερινές ιστορίες θα έρχονται στις οθόνες μας για να μας μεταδίδουν αστείρευτη θετική ενέργεια.

Στο πλαίσιο αυτό, το «NaMaSte», τίμησε με τη φιλοξένια του το «Γοργόνες και Μάγκες» και τα σούπερ μωρά μας και αναμετάδωσε video με σκηνές από τα μαθήματα, αλλά και συνέντευξη της υπεύθυνης του εκπαιδευτικού μας προγράμματος κας Γιούλης Θάνου - Μπιζιργιάννη, με λεπτομέρειες για τα προγράμματά μας και χρήσιμες πληροφορίες για τη Βρεφική Κολύμβηση (Baby Swimming). Όσα αναφέρονται παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς είμαστε ακόμη στην αρχή της σεζόν.

Αυτό πάντως που διαπιστώνουμε συνεχώς, είναι ότι πια το baby swimming έχει μπει για τα καλά στη ζωή της σύγχρονης οικογένειας και ολοένα κερδίζει έδαφος, αφού όλο και περισσότεροι άνθρωποι συνειδητοποιούν την ευεργετική του επίδραση, όχι μόνο στο μωρό και την ψυχική και σωματική του ανάπτυξη, αλλά και στην οικογένεια συνολικά.

Ευχαριστούμε την ομάδα του «NaMaSte» και τους ευχόμαστε μια χαρούμενη και επιτυχημένη σεζόν!

{youtube id="Y2XsiLOf6Vs"}

Μπορείτε να απολαύσετε περισσότερα βίντεο baby swimming εδώ ή μπορείτε να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο {icon-fa name="fa-youtube" size="fa-2x" color="color-danger"}.