Καλωσορίσατε στην νέα μας ιστοσελίδα

new-website

Μετά από μερικούς μήνες σχεδιασμού και ανάπτυξης, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την έναρξη της λειτουργίας της επανασχεδιασμένης μας ιστοσελίδας ( www.gorgoneskaimages.gr ).

Ελπίζουμε να σας αρέσει η νέα της εμφάνιση, με την βελτιωμένη πλοήγηση, που θα σας επιτρέπει να βρίσκετε τις πληροφορίες που χρειάζεστε γρήγορα και εύκολα.

Σχεδιάζουμε πολύ σύντομα να ενεργοποιήσουμε και το ενημερωτικό μας δελτίο (newsletter), με το οποίο θα σας ενημερώνουμε για προσφορές, εκδηλώσεις και άλλα ενδιαφέροντα θέματα. Για αυτό μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο newsletter!

Εκτιμούμε τη γνώμη σας! Είναι αυτό που μας βοηθάει να γινόμαστε καλύτεροι και να αναβαθμίζουμε διαρκώς τις υπηρεσίας μας. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να μας πείτε τι πιστεύετε για τη νέα μας ιστοσελίδα. Όλα τα σχόλια, οι απόψεις και οι προτάσεις σας είναι ευπρόσδεκτες.

Ευχαριστούμε πολύ για την μέχρι τώρα θερμή ανταπόκριση και υποστήριξή σας και ανυπομονούμε να ακούσουμε νέα σας!

Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε την εταιρεία {a-cl style="4" link="http://www.threesquares.gr" target="_blank" title="Title"}ThreeSquares{/a-cl}, ( www.threesquares.gr ), για τη δημιουργικότητα, το ενδιαφέρον και τον επαγγελματισμό που επέδειξε καθ΄ όλη τη διάρκεια της ανάπτυξης της ιστοσελίδας μας.